Levering

> Afhaling in winkel:

De bestelde goederen kunnen worden afgehaald in de winkel, op volgend adres  en dit steeds op afspraak.

Wijnhandel 750ml

Thiewinkelstraat 99B

3560 LUMMEN

Dit kan enkel op afspraak!

Voor afhalingen worden er vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht.

Van zodra de bestelling is doorgestuurd kan je eenvoudig via e-mail of telefonisch een afspraak maken om uw bestelling af te halen.

De afhaling dient te gebeuren binnen een termijn van 30 kalenderdagen, te rekenen vanaf de bestelling. Indien de goederen niet binnen de gestelde termijn worden afgehaald, wordt de bestelling geannuleerd.

> Verzending via Bpost binnen België

De levering van goederen zal, onder voorbehoud van beschikbaarheid en vertragingen veroorzaakt door derden, plaatsvinden binnen de 7 werkdagen. Prijzen zijn inclusief verpakkingen en administratiekosten.

Bpost@home: Bpost biedt het pakket tweemaal aan. Ben je dus de eerste keer niet thuis, dan passeert Bpost de eerstvolgende werkdag opnieuw. Na twee aanmeldingen gaat het pakje naar een postkantoor waar het een tijdje voor je klaarligt.

Bpost@Bpost: ben je niet vaak thuis, laat je pakket dan rechtstreeks leveren bij een Bpost kantoor of postpunt

Bpost 24/7: Bpost heeft op verschillende locaties 24/7 afhaalpunten. Laat je pakje hier leveren en haal het af wanneer je wil.

ANNULEREN, RETOURNEREN EN RUILEN

Annuleren
Via de webshop van wijnhandel 750ml  doen we er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over onze producten.
Onze contactgegevens staan bovenaan iedere pagina duidelijk vermeldt waardoor je steeds bij vragen of onduidelijkheden ons mag contacteren.

Het kan voorkomen dat je bij de ontvangst van bepaalde producten toch niet helemaal tevreden bent. Misschien is de levering beschadigd door transport? De kwaliteit van de wijn voldeed toch niet aan de verwachtingen? Via onze webshop heb je recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen, en dit vanaf het moment dat u de goederen in ontvangst heeft genomen. Wij doen er echter nog eens enkele dagen bij, waardoor je bij wijnhandel 750ml steeds tot 30 dagen bedenktijd hebt.
Als de geleverde goederen dus niet voldoen, neem dan eerst met ons contact op. Zijn ze beschadigd door het transport, open dan de verpakking niet. Neem steeds een foto en stuur deze via e-mail door, samen met een omschrijving van de klacht.

Recht op teruggave. 30 dagen omruilgarantie.
Wijnhandel 750ml biedt de klant 30 kalenderdagen de tijd om de bestelde artikelen terug te sturen zonder extra kosten, met uitzondering van de retourkosten. Deze termijn start van zodra de klant de afleverbon heeft ondertekend. Het recht op teruggave voorziet dat enkel goederen die opnieuw verkocht kunnen worden door wijnhandel 750ml, kunnen worden teruggezonden. Onvolledige, beschadigde of vuile producten door toedoen van de klant worden niet teruggenomen. Van zodra de klant gebruik maakt van zijn/haar recht op teruggave, engageert Wijnhandel 750ml zich om het totaalbedrag van de bestelling contant terug te betalen binnen een termijn van maximum 30 dagen.
Wijnhandel 750ml aanvaardt geen “Tevreden of geld terug” retour voor de volgende producten:
– Geopende flessen die toch niet naar de persoonlijke verwachtingen voldoen. Enkel gesloten flessen kunnen worden geretourneerd ter creditering.
– Flessen wijn met een rekening/factuur ouder dan 3 maanden.
– Onvolledige, beschadigde of vuile artikels.
– In prijs verlaagde wijnen.
Teruggestuurde goederen worden alleen geaccepteerd als deze in originele staat zijn, te weten in hun gesloten originele verpakking, zonder beschadigingen aan de fles en etiket.
E-mailen kan naar info@750ml.be

Wij nemen vervolgens verder contact met jou op voor de afhandeling van het probleem.

Wettelijk gezien klinkt dit als volgende:
De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, teruggestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde. Wijnhandel 750ml kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd, wanneer de producten door de koper werden beschadigd of wanneer de klacht te laat na de levering wordt gemeld. Wijnhandel 750ml draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het door de koper terugsturen van goederen. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden ook niet aanvaard. De kosten voor het terugsturen van de zending berust bij jou als klant. Bij het ruilen van goederen, nemen wij de kosten voor de verzending naar jou voor onze rekening. We hopen uiteraard dat dit niet of nauwelijks voorvalt. In elk geval maken goede afspraken goede vrienden, dus informeer ons van zodra er iets opduikt en houdt de wettelijke termijnen in het oog.

Stappenplan voor retourneren
1. Laat ons weten dat u een artikel wil retourneren.Neem contact met ons op (dit kan telefonisch of via e-mail).
2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw vraag.
3. U ontvangt de instructies voor het terugsturen van het artikel.
4. Na de ontvangst van uw zending krijgt u een ontvangstbevestiging via e-mail.
5. We ruilen het artikel om (indien op voorraad) of storten het aankoopbedrag terug.

Adres voor retourzendingen:
Goederen moeten worden teruggestuurd naar het volgend adres:
Wijnhandel 750ml

Thiewinkelstraat 99b
3560 Lummen