Levering

> Afhaling in winkel:

De bestelde goederen kunnen worden afgehaald in de winkel, op volgend adres Thiewinkelstraat 99B 3560 Lummen en dit steeds op afspraak. Contactgegevens vindt u hier.

De afhaling dient te gebeuren binnen een termijn van 30 kalenderdagen, te rekenen vanaf de bestelling. Indien de goederen niet binnen de gestelde termijn worden afgehaald, wordt de bestelling geannuleerd.

> Verzending via Bpost binnen België

De levering van goederen zal, onder voorbehoud van beschikbaarheid en vertragingen veroorzaakt door derden, plaatsvinden binnen de 7 werkdagen. Prijzen zijn inclusief verpakkingen en administratiekosten.

Bpost@home: Bpost biedt het pakket tweemaal aan. Ben je dus de eerste keer niet thuis, dan passeert Bpost de eerstvolgende werkdag opnieuw. Na twee aanmeldingen gaat het pakje naar een postkantoor waar het een tijdje voor je klaarligt.

Bpost@Bpost: ben je niet vaak thuis, laat je pakket dan rechtstreeks leveren bij een Bpost kantoor of postpunt

Bpost 24/7: Bpost heeft op verschillende locaties 24/7 afhaalpunten. Laat je pakje hier leveren en haal het af wanneer je wil.

Bpost Belgie: Gratis levering bij bestellingen vanaf  €150 in België tot 30kg. Boven de 30kg neem contact op met Wijnhandel 750ml omtrent de leveringsvoorwaarden.

Retour

De bestelde goederen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gezonden.

De kosten voor het terugzenden zijn voor de rekening van de verzender.

De goederen dienen onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggezonden.

Vergeet niet de reden van teruggave te melden (indien ruilen, vergeet niet te vermelden wat je ervoor in de plaats wilt hebben).

Vul dit retour document (PDF) in en voeg het bij de retour.
Woont u in de buurt? Dan kan u het ook binnenbrengen in de winkel