Betaalmogelijkheden

Bestellen & betalen

Indien de klant een product online aankoopt, komt de aankoop tot stand op het moment dat de klant zijn bestelling heeft ingevoerd door op de ‘bestelbutton’ te klikken.

Wijnhandel 750ml biedt verschillende manieren om op een veilige wijze te betalen. Deze mogelijkheden zijn te kiezen in de afhandelingsmodule bij het plaatsen van een bestelling.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • Cash of Payconiq: Enkel bij afhaling (geen extra kost)
  • Wijnhandel 750ml biedt verschillende manieren om op een veilige wijze elektronisch te betalen. Betalingen door de klant geschiedt bij de bestelling van de goederen. De betalingen verlopen via het betalingssysteem en de betalingsvoorwaarden van betalingsprovider Mollie. Middels het plaatsen van een bestelling op de webwinkel van Wijnhandel 750ml verklaart de klant tevens kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van Mollie en ze aan hem/haarzelf tegenwerpelijk te maken.

Bestellingen die je doet in onze webshop kun je het beste vooraf betalen. Tijdens de bestelprocedure kom je vanzelf terecht bij het onderdeel betalen. Hier kun je de gewenste betaalmethode selecteren.

Je bestelling zal in behandeling worden genomen op het moment dat je betaling door ons is ontvangen.

Nadien ontvang je als klant een bevestiging van 750ml per e-mail.